Plataforma Antipatriarcal de Girona

La meva foto
Des de Girona, volem construir resistències al masclisme imperant. Pel dret als nostres cossos i per una sexualitat no normativa... Lluitant des del feminisme de classe!

26 d’oct. 2010

Campanya contra la visita del Papa

NO T’ESPEREM

Perquè no creiem en la moral heteropatriarcal que propugnes i que representa l’estigmatització sistemàtica de qualsevol forma de sexualitat diferent. Perquè amb la teva doble moral reprimeixes la sexualitat lliure i pretens ignorar els casos de pederàstia dins de l’Església.

Perquè no creiem que les relacions sexuals hagin de ser únicament entre dones i homes i només amb finalitats reproductives. Creiem en unes relacions lliures, amb qui vulguem, quan vulguem i com vulguem.

Perquè condemnes l’ús del preservatiu i prohibeixes l’avortament. I amb el teu fals discurs sobre la defensa de la vida toleres un genocidi de les classes populars dels països on hi ha un gran índex de mortalitat per la SIDA, la pena de mort, o on no respecten els drets fonamentals.

Perquè la teva moral vol les dones a casa i tenint cura de les filles i els fills i de la família i així intentes impedir que ens desenvolupem lliurement accedint a la formació i el treball.

Perquè no creiem que els diners públics hagin de servir per finançar les creences religioses. I no tolerem la teva intromissió en la sanitat, l’educació ni la legislació. Creiem que l’estat no ha de pagar ni de privilegiar les teves idees excloents i retrògrades ni a l’escola ni enlloc. Creiem que no tens dret a decidir plans d’estudi ni de legislar sobre l’avortament o l’eutanàsia.

Perquè no creiem en el patriarcat que tu tan bé simbolitzes alçant-te com a líder masculí religiós i moral que sap què hem de fer i com hem de pensar i que pretén tenir potestat per a jutjar les nostres accions i decisions.

Perquè el teu missatge és hipocresia. Preconitzes la castedat i l’abstinència i toleres els abusos sexuals contra els més febles. Prediques contra la pobresa i no només perpetues el sistema d’explotació de classes sinó que, a més, fas ostentació de la teva riquesa i l’exhibeixes arreu del món.

Per tot això creiem que L’ÚNIC PAPA QUE IL·LUMINA ÉS EL QUE CREMA.

Plataforma Antipatriarcal

Girona, octubre de 2010