Plataforma Antipatriarcal de Girona

La meva foto
Des de Girona, volem construir resistències al masclisme imperant. Pel dret als nostres cossos i per una sexualitat no normativa... Lluitant des del feminisme de classe!

4 de nov. 2010

Com ja sabeu el Papa Benet XVI visita Barcelona el proper 7 de novembre per beneïr la Sagrada Família. És el mateix Papa que ens nega a les dones el dret a l'avortament, que predica contra els mitjans anticonceptius, que nega el dret a les persones transsexuals a viure la seva sexualitat lliurement, i que mentrestant, dissiumla els casos d'abusos a menors dins l'Església, que mou centenars de milers d'euros i paral·litza una ciutat durant dies amb la seva visita, i un llarg etcètera.

És per tot això que des de la Plataforma Antipatriarcal de Girona us convidem a participar a la campanya de rebuig al Papa, que es desenvoluparà durant els dies de Fires i es culminarà amb l'inici d'un procés general d'apostasia al qual també us animem a participar.

Per seguir el procés d'apostasia, que coordinarem des de la Plataforma, podeu consultar el nostre bloc: www.antipatriarcal.blogspot.com , on us anirem informant dels passos que fem. A més, podeu trobar formularis per apostatar al Centre Social La Màquia (c/ dels Verns, 15-17, baixos), al Centre Social Okupat Kan Rusk, al Centre Social Okupat Kan Kolmo, i a la barraca de Lluita Internacionalista (a l'espai de La Copa), a més de poder-vos-els descarregar (a sota teniu el formulari) i fer-nos-els arribar a algun dels punts abans esmentats.

A més a més, el divendres 12 de novembre reprendrem la temporada de cinèforum amb la projecció de la pel·lícula Amén de Costa-Gavras, en honor a la visita del pontífex.

Per acabar, us volem recordar que durant aquests dies a Barcelona també s'està tirant endavant una campanya de rebuig que podeu consultar a www.deixemnosdhosties.blogspot.com

Per a qualsevol dubte o suggeriment no dubteu a fer-nos-el arribar a plataformaantipatriarcal@gmail.com